top of page

Ansøgningsformular til Fortovsfest 2024, 18. maj

Alle der er interesseret i at spille til Fortovsfest 2024, lørdag d. 18. maj skal tilmelde sig via denne formular. Det er ikke muligt at indsende fysiske CD'er, pressemeddelelse og bandfoto.

Fortovsfest mener, at I skal vurderes udfra en samlet indsats, - dvs. musikken, tekst, billeder, grafisk design osv., så HUSK at linke til jeres opdaterede materiale.

Musikudvalget vil starte med at kigge på det link, som I tilføjer øverst ud af jeres tre mulige links. Sørg for, at jeres webpræsentation er opdateret med de sange, som I vil vurderes på. Musikudvalget består af branchefolk (booking, management, pladeselskaber m.fl.) og musikere.

HUSK: mindst 3 sange og tekstinformation om bandet

Deadline for tilmelding er tirsdag d. 2. april 2024.

Fortovsfest er et showcase-arrangement, så hvis I bliver udvalgt er det vigtigt, at I sørger for at fylde rammerne ud med publikum og branchefolk – vi giver jer rammerne for jeres showcase-koncert, så I kan leverer en koncert foran publikum og de branchefolk, som I har inviteret.

Held og lykke med udvælgelsen og tak for interessen!

Fortovsfest 2024 er arrangeret af Musikforeningen Vesterbro og en række samarbejdspartnere i området omkring Enghave Plads - læs mere om dette på www.fortovsfest.dk

Fortovsfest foregår på Vesterbro i København på og omkring Enghave Plads.

bottom of page