KØB BILLET TIL VESTERBRO JULEHJÆLPSKONCERT
D. 10-11 DECEMBER

Vesterbro Julehjælpskoncert er et støttearrangement skabt i samarbejde mellem Musikforeningen Vesterbro og Foreningen Vesterbro Julehjælp, der har til formål at indsamle penge til at uddele 260 julekurve bestående af madvarer og julegaver til børnene. Julepakkerne vil op til jul uddeles til mindrebemidlede borgere på Vesterbro.

Støttearrangementet består af 3 individuelle arrangementet med forskellige kunstnere, der alle afholdes på Vestauranten i DGI-byen. I kan finde beskrivelser af de forskellige koncertarrangementer nedenfor.

LØRDAG D. 10
KL19:00-23:00

Kl. 19:00 Den syvende søn
Den Syvende Søn blev dannet i 2012 på bagsædet af en bil på vej hjem fra et job i Jylland. Ikke lang tid efter stod de i en bunker og spillede for første gang og Den Syvende Søn var en realitet. I november 2013 udkom debutalbummet, det selv producerede, Den syvende søn (1), der bl.a. indeholdt singlerne ”Hun Sagde Han Sagde” og ”80’er festen”.

Kl. 19:45 Kenneth Thordal
Komponist, sangskriver, musiker, sanger, klummeskribent i Politiken og oversætter. Startede med punk i 80'erne. Blev master i filmmusikkomposition 2012. Født, opvokset og bosat i København. 56 år gammel. Optræder med og indspiller egne sange og laver musikteater - som komponist, tekstforfatter, musiker og kapelmester.

Kl. 20.30 Mansfield
Det københavnske rockband Mansfield har haft vind i sejlene, siden debutalbummet ’Star-Crossed Lovers’ udkom i sommeren 2020 på pladeselskabet DME. Weekenden efter Fortorvsfest spiller Mansfield to koncerter i The Cavern Club i Liverpool, hvor The Beatles blev opdaget og formede deres karriere. Det er ikke tilfældigt, at Mansfield har fået foden inden for på den engelske musikscene, idet bandet trækker på britisk rocktradition og i pressen er blevet sammenlignet med netop The Beatles samt artister som Oasis, The Kinks og Stone Roses. Mansfields album blev modtaget med 4- og 5-stjernede anmeldelser i indland og udland, mens bandets sange har været i heftig rotation på P4 og P5 pga. en placering som Ugens Album på DR. GAFFA skriver: ”Det er forfriskende at høre et band, der kaster sig hovedkulds ind i musikhistorien og ikke er bange for at falde igennem. Der er et meget højt niveau hele albummet igennem og ingen svage øjeblikke.” Som liveband leverer Mansfield energiske koncerter og har givet koncerter i Danmark og Tyskland, bl.a. som support for Paper Tigers, Rebecca Lou, John Hassall fra The Libertines, m.fl. For tiden arbejder Mansfield på nyt materiale med produceren Morten Bue, der er kendt for sit samarbejde med artister såsom Mew, Kashmir, Moi Caprice, Ulige Numre og Nikolaj Nørlund. Mansfields kommende single lander i efteråret 2022.

Kl. 22.00 Viva Vertigo.
Det københavnske band rockband Viva Vertigo er tilbage efter mange års pause. Først og fremmest gik turnéen i november 2021 med Magtens Korridorer over al forventning ”Vi fik en rigtig god respons fra publikum på vores nye sange, det gav virkelig blod på tanden” udtaler bandets stifter Simon Beck – ”der har også været mange fine ord om den første single og musikvideo'en - så vi er glade!”

Kl. 23:00 Lost FM Radio Band

Lost FM Radio Band er en hårdtslående rock ‘n’ roll duo fra København, der udgav deres selvbetitlede debut EP i 2018. Bandet består af guitarist og leadvokalist Emil Lund og trommeslager og backingvokalist Mads Bolander. Musikken er inspireret af pop og rock ‘n’ roll musikken fra de senere 1950ere og tidlige 1960ere. Numrene er centreret omkring catchy melodier drevet frem af distortet guitar og hektisk trommespil. Det er lyden af en rørforstærker, der er ved at brænde sammen og trommeskind, der er ved at briste. Det er energisk, det er højt, og det er hurtigt, når Lost FM Radio Band leverer sin hæsblæsende live-performance med en intensitet, som ethvert punkband ville misunde.

SØNDAG D. 11
KL11:00-17:00

Kl. 11:00 Tikke Takke

Nips Nips Nips! Tikke Takke får hele familien på dansegulvet. Et forrygende band, der legende og virtuost spiller de dejlige Tikke Takke sange, og krydrer dem med improvisationer. Helt nye danske ‘klassikere’ der fornyer en tradition af sangskrivning for børn. Tikke Takke Trio turnerer for Levende Musik i Skolen, og findes på scener over hele verden, hvor der spilles god musik for børn.

Kl. 12:00 Oliver Zahle

Oliver Zahle kommer forbi og læser julehistorier op.

Kl. 13:00 Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft
Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft læser julehistorier op, synger sange og spreder julehygge mens der vil være mulighed for, at børnene kan lave guirlande og andet julepynt.

Kl. 14:30 Emmelie De Forest
I januar 2013 vandt Emmelie de Forest det danske Melodi Grand Prix og i maj måned Eurovision Song Contest i Malmø. Hun har siden da løbende udgivet singler, hvor hendes seneste single "Typical Love Song" har fået en del airplay på danske radiokanaler.

SØNDAG D. 11
KL 19:00-01:00

Kl. 19:30 MC Einar og KunTakt
Legendariske MC Einar gæster Vesterbro Julehjælpskoncert!
MC Einar fik sit store gennembrud som frontfigur i gruppen af samme navn i 1988, hvor de udgav debutalbummet "Den Nye Stil". Det var det første danske rapalbum og bød på hits som "En af den slags dage", titelnummeret og "Provokerer, onanerer". I julen samme år udsendte de julesangen "Jul, det' cool", som er blevet en klassiker inden for danske julesange.

Kl. 21:00 Reggae juleshow med PharFar, Raske Penge, Kaka og Pede B
Søndag aften er der skruet helt op for reggaerytmerne, når en perlerække af de helt tunge drenge fra hip-hop- og reggaescenen gæster Vesterbro Julehjælpskoncert. Aftenen lægger ud med, at legenden MC Einar giver koncert. Efterfølgende er der disket op med reggae juleshow, hvor PharFar, Raske Penge, Kaka og Pede B hver især giver en kort koncert akkompagneret af Roots Harmonics Band.