top of page

Tilmelding til muve's
dj-forløb

Vil du være DJ og holde festen i gang - men du har ikke prøvet at stå ved en DJ pult endnu - eller er du måske kommet så småt i gang med at skrue på knapperne, men har ikke helt styr på at sætte et DJ sæt sammen og få det til at lyde som dit eget sæt. 

Nu giver Musikforeningen Vesterbro dig muligheden for at få dine kvalifikationer opgraderet, så du kan forfølge dine muligheder. Vi har sammensat et forløb, hvor du kan få indsigt i, hvordan du får sat DJ pulten rigtigt op og får den ønskede musik loadet ind i pulten. Og når du har styr på det, så vil du få gode råd til at sammensætte din playliste og benytte de tekniske muligheder, så dit sæt kommer til at lyde professionelt og lige til at danse til hele natten :-)

Hvis du vil være med, så skal du udfylde nedenstående formular, så vil vi kontakte dig med yderligere information. Målet er at samle et hold på ca. 10 deltagere, som over 3 gange vil blive introduceret til teknikker og viden. Som en del af forløbet vil I få tilbudt at kommer med ud til arrangementer, hvor I kan få afprøvet jeres nye DJ evner.

Det bliver i første omgang et forløb på 3 kurser, som er på følgende datoer: 10. april / 24. april og 2. maj - alle gange fra kl. 18 til 21.

Forløbet kulminere i en mulighed for at komme med ud til Cph Marathon og prøve sit DJ-set af foran 20.000 løbere søndag d. 5. maj 2024.

bottom of page