Kom med på MUVEs PR-TEAM

Er du passioneret omkring musik, kommunikation og kreativitet?

Ønsker du at være en del af et dynamisk team dedikeret til at styrke vores lokale musikscene og kulturelle fællesskab?

Så er dette din chance for at blive en del af Musikforeningen Vesterbros PR-team! Som en del af Musikforeningen Vesterbros PR- Team vil der både være mulighed for at lave journalistisk arbejde til indhold og mere teknik produktion til de forskellige mediekanaler.

Om MUVE:
Musikforeningen Vesterbro arbejder for at fremme og styrke
musiklivet i København. Vi arrangerer en bred vifte af musikalske begivenheder, herunder koncerter, festivaler, workshops og jam sessions, og vi er engagerede i at skabe meningsfulde oplevelser for vores publikum.

Arbejdsopgaver:
Der skal produceres indhold til de forskellige kanaler, som
både kan være tekst, grafik, video, lyd osv. Så du skal ikke holde dig tilbage, hvis du f.eks. er mest interesseret i at lave video indhold.

Som medlem af vores PR-team vil du f.eks. have mulighed for at arbejde med en række spændende opgaver, herunder:

• Kontinuerlig opdatering af sociale medier (SoME) med ugens forløb, kommende events osv.

• Gennemførelse af spotlight interviews med lokale og upcoming artister

• Produktion af indhold til vores In-Studio Performance YouTube-kanal

• Produktionen af podcasts

• Udarbejdelse af månedens upcoming med både tekst og visuelt indhold

• Opdatering af playlister

• Der er også mulighed for selv at komme med oplæg på indhold og opgaver

Kvalifikationer:
Vi leder efter engagerede og kreative personer, der eventuelt har:

• Erfaring inden for kommunikation, PR eller begivenhedsplanlægning

• Stærke kommunikations- og samarbejdsevner

• Evnen til at arbejde selvstændigt såvel som i et team

• Interesse for musik og kultur

• Erfaring med grafisk design og/eller tekstproduktion er en fordel, men ikke et krav

Hvis du har lyst til at blive en del af vores team og bidrage til at forme Musikforeningen Vesterbros PR-initiativer, bedes du ansøge via formularen nedenfor.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.